Ministrul Adrian Veștea a participat la aniversarea a 50 de ani de existență a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea a participat la aniversarea a 50 de ani de existență a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a participat la aniversarea a 50 de ani de existență a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov.

”Investițiile și fondurile atrase în perioada 2016-2023 demonstrează preocuparea noastră constantă pentru a oferi condiții optime de lucru și tratament în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. Suntem dedicați dezvoltării și modernizării infrastructurii și tehnologiei necesare pentru a continua să oferim servicii medicale de înaltă calitate, atât în spitalele din Brașov, cât și din întreaga țară. 

Prioritatea noastră este să asigurăm condiții decente atât celor care au nevoie de îngrijiri medicale, cât și celor care își desfășoară activitatea în spitalele nostre! Investim în sănătate, modernizăm serviciile medicale și căutăm soluția cea mai bună și accesibilă pentru toți cei care au nevoie de îngrijire medicală. Județul Brașov are nevoie de un spital nou, modern, adaptat standardelor europene, iar datoria noastră este să ne asigurăm că brașovenii îl vor avea!”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul