Ministrul Adrian Veștea a participat la Balul Unirii organizat de Societatea Junilor Brașovecheni

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea a participat la Balul Unirii organizat de Societatea Junilor Brașovecheni

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a transmis că participarea la Balul Unirii, organizat de Societatea Junilor Brașovecheni, a fost o experiență memorabilă, unde tradiția și comunitatea s-au întâlnit într-un eveniment plin de viață și culoare.

”Această seară a evidențiat bogăția și diversitatea patrimoniului cultural brașovean, reamintindu-ne de importanța păstrării și promovării tradițiilor noastre.

Acest eveniment nu a fost doar o ocazie de a ne bucura de muzică și dans, ci și un moment de reflecție asupra valorilor noastre culturale. Anul acesta, la fel ca și în anii precedenți, am văzut cum Junii, prin entuziasmul și dedicarea lor, transmit aceste valori din generație în generație.Rămânem angajați în sprijinirea și promovarea acestor tradiții. Prin intermediul Muzeului de Etnografie și a altor inițiative, ne asigurăm că spiritul Junilor și al comunității Brașovului Vechi continuă să strălucească și să inspire.

Îi felicit pe toți membrii Societății Junilor Brașovecheni și le mulțumesc pentru munca și pasiunea cu care păstrează vii aceste tradiții. Sunt mândru să fac parte dintr-o comunitate care își valorizează atât de mult patrimoniul cultural.”, a precizat ministrul liberal Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul