Ministrul Adrian Veștea a participat la Conferința VorbIMM

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea a participat la Conferința VorbIMM

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a participat astăzi la Conferința VorbIMM despre: Regenerarea României.

”Pentru mine este o adevărată bucurie că, începând de astăzi, Brașovul (județul marilor proiecte) are un patronat al întreprinderilor mici și mijlocii!

Este un pas important pe care-l facem azi către mediul de afaceri din județul nostru, care va contribui la îmbunătățirea accesului IMM-urilor la surse de finanțare, la dezvoltarea activităților productive și inovative ale IMM-urilor, la promovarea culturii antreprenoriale, precum și la susținerea dezvoltării activităților cooperatiste prin programe dedicate meșteșugurilor tradiționale.

De-a lungul timpului, mediul de afaceri din județul nostru a desfășurat o activitate susținută în investiții, inovare, învățământ dual și digitalizare și sunt sigur că antreprenorii brașoveni vor contribui în continuare în mod activ la creșterea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii românești similar cu cea existentă în Uniunea Europeană. De asemenea, sunt sigur că noul patronat va deveni o instituție regională puternică, un motor al unei economii sănătoase și unitare, sprijinind și în viitor dezvoltarea sectorului IMM în România!

Împreună dezvoltăm țara, construim viitorul Brașovului, iar județul nostru se va poziționa printre cele mai dezvoltate și prospere regiuni din Europa!”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul