Ministrul Adrian Veştea a semnat 34 de noi contracte de finanțare prin PNI ”Anghel Saligny” în valoare totală de peste 284 mil. lei

Ciprian S.
Adrian Veștea - noul ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 34 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 284.887.202,17 lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea unor poduri și reabilitarea unor pasaje rutiere.

”Avem obligația de-a asigura o utilizare eficientă a fondurilor europene și naționale pentru dezvoltarea infrastructurii locale și regionale din România, în interesul tuturor cetățenilor. De aceea, mă bucur să constat că reprezentanții autorităților locale au înțeles importanța implicării continue, a colaborării și a dialogului permanent între instituții, pentru că numai prin eforturi susținute și interes real ne putem atinge obiectivele comune.”, a precizat ministrul dezvoltării.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul