Ministrul Adrian Veștea a semnat 40 de contracte noi de finanțare prin PNI Anghel Saligny în valoare de peste 486 mil. lei

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea a semnat 40 de contracte noi de finanțare prin PNI Anghel Saligny în valoare de peste 486 mil. lei

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 40 de contracte noi de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 486.348.968,44 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare a apelor uzate, extinderea unor conducte de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe.

”Nu trebuie să uităm că suntem în serviciul public, iar eforturile noastre trebuie concentrate spre îndeplinirea angajamentelor pe care ni le-am asumat în fața cetățenilor! De aceea, atât eu, cât și colegii mei din minister suntem în contact permanent cu autoritățile locale pentru implementarea proiectelor pe care le derulează sau urmează să le implementeze pentru că, doar împreună și prin eforturi constante, putem contribui la acea modernizare și eficientizare a statului pe care ne-o dorim atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare!”, a precizat ministrul dezvoltării.

Sursă: Facebook Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

Distribuie articolul