Ministrul Adrian Veștea a semnat 52 de contracte noi de finanțare prin PNI Anghel Saligny în valoare totală de 445 mil. lei pentru 21 de județe

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 52 de contracte noi de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

”Aceste contracte, în valoare totală de 445.553.504,67 lei, marchează un pas mare în îmbunătățirea infrastructurii rutiere și a serviciilor tehnico-edilitare în 21 de județe. Aceste proiecte vizează nu doar modernizarea drumurilor, ci și dezvoltarea rețelelor de apă potabilă, a sistemelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare. Prin aceste proiecte, ne angajăm să îmbunătățim în mod direct calitatea vieții cetățenilor.

Ușa biroului meu este deschisă pentru toți cei care au nevoie de sprijinul și expertiza specialiștilor din Ministerul Dezvoltării. Încurajez și susțin orice inițiative constructive și idei menite să aducă beneficii concrete românilor.”, a precizat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul