Ministrul Adrian Veștea a semnat 58 de contracte de finanțare prin PNI ”Anghel Saligny” în valoare totală de peste 581 mil. lei

Ciprian S.
Adrian Veștea - noul ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 58 de contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 581.492.235,84 de lei.

Contractele vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, echiparea stațiilor de epurare, înființarea unor rețele de alimentare și distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe.

”Am primit astăzi, la Ministerul Dezvoltării, așa cum fac în fiecare săptămână de când am preluat mandatul de ministru, vizita unor primari alături de care am semnat noi contracte menite să îmbunătățească traiul de zi cu zi al cetățenilor. Mă bucur să constat că, prin fiecare proiect care prinde viață și la care am pus umărul și noi, oamenii beneficiază de o calitate mai bună a infrastructurii, fie că vorbim despre drumuri, poduri și podețe, alimentare cu apă, canalizare ori rețele de gaze”, a precizat ministrul dezvoltării.

Sursă: mdlpa.ro

Distribuie articolul