Ministrul Adrian Veștea a vizitat Școala nr. 3 din Bragadiru și Scoala primară nr. 1 din Dascălu

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea a vizitat Școala nr. 3 din Bragadiru și Scoala primară nr. 1 din Dascălu

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a vizitat la invitația liberalului Hubert Thuma, Școala nr. 3 din Bragadiru și Scoala primară nr. 1 din Dascălu, obiective-pilot în cadrul proiectului “Colorează-ți Viitorul!”, implementat de Consiliul Judetean Ilfov.

”Mă bucur să constat că proiecul a prins deja contur, prin transformarea estetică a acestor două școli. Prin implicarea unor artiști talentați, fațadele clădirilor de învățământ prind viață, integrându-se cu succes în arhitectura zonală și revitalizând mediul înconjurător.

Apreciez proiectul nu doar pentru că susține îmbunătățirea estetică a școlilor din județul Ilfov, ci și pentru că deschide calea către o educație modernă și creativă, în care procesul educațional să se desfășoare într-o manieră relaxată, la standarde internaționale, ceea ce își va pune amprenta asupra dezvoltării educaționale armonioase a elevilor și va avea efecte benefice asupra întregii comunități.

Acest proiect pune bazele unui sistem educațional bazat pe estetica funcțională, în care elevii sunt încurajați să-și dezvolte interesul pentru studiu, inclusiv prin intermediul imaginilor, personajelor, scenelor care le înfrumusețează școlile.

Aceste școli vor deveni clădiri cu personalitate, care își vor spune propria poveste și care vor revoluționa atmosfera clasică din cadrul școlilor.”, a declarat ministrul liberal Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Ioan Veștea

Distribuie articolul