Ministrul Adrian Veștea: Curtea de Conturi a României – un pas semnificativ către o administrație publică mai eficientă

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea: Curtea de Conturi a României - un pas semnificativ către o administrație publică mai eficientă

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a participat la evenimentul organizat de Curtea de Conturi a României cu ocazia încheierii proiectului “CCR-SAI pentru cetățean”.

”Mă bucur să observ progresul înregistrat de Curtea de Conturi a României în procesul de modernizare. Acesta reprezintă un pas semnificativ către o administrație publică eficientă și transparentă.

Proiectul de modernizare al instituției, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, va influența semnificativ modul în care Curtea de Conturi auditează utilizarea fondurilor publice. Am încredere că, odată finalizat, acest proiect va oferi o perspectivă clară asupra domeniilor în care trebuie să investim pentru dezvoltarea României în beneficiul cetățenilor.

Am împărtășit această convingere în cadrul evenimentului organizat de Curtea de Conturi a României cu ocazia încheierii proiectului “CCR-SAI pentru cetățean”.

Sunt ferm convins că după finalizarea acestui proiect, reformarea acestei instituții va oferi o imagine reală a domeniilor în care trebuie să investim pentru a susține dezvoltarea României în interesul românilor.”, a declarat ministrul liberal Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul