Ministrul Adrian Veștea: Investiții în comunitățile din județul Satu Mare

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea: Investiții în comunitățile din județul Satu Mare

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a efectuat o vizită de lucru în județul Satu Mare pentru a verifica obiective și pentru a semna contracte pentru investiții importante finanțate de Ministerul Dezvoltării (MDLPA).

Ministrul liberal a prezentat următoarele investiții finanțate de MDLPA:

  • În comuna Apa, am inaugurat o sală de sport proiectată pentru uz didactic și activități sportive locale și județene, în valoare de 7,5 milioane de lei.
  • La Beltiug, finanțăm o sală de sport cu 180 de locuri, accesibilă atât elevilor, cât și comunității, în valoare de 10,2 milioane de lei.De as
  • Am semnat și trei contracte pentru modernizarea străzilor și drumurilor din Odoreu, Beltiug și Supur, cu un buget total de peste 41 de milioane de lei.
  • Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, peste 8 milioane de lei vor fi folosiți pentru modernizarea drumului comunal (DC) 6 Cămărzana – Turț.

”Toate aceste proiecte au un impact pozitiv asupra calității vieții locuitorilor din județul Satu Mare și a dezvoltării turistice.”, a declarat ministrul liberal.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul