Ministrul Adrian Veștea: Județul Arad se dezvoltă cu sprijinul fondurilor de la Ministerul Dezvoltării

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea: Județul Arad se dezvoltă cu sprijinul fondurilor de la Ministerul Dezvoltării

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a transmis că Județul Arad se dezvoltă cu sprijinul fondurilor de la MDLPA.

Ministrul liberal a avut o întâlnire la Consiliul Județean Arad cu primarii din județul Arad, unde a discutat despre programele derulate de Ministerul Dezvoltării și proiectele aflate în desfășurare în județ.

”Tot la Consiliul Județean, am semnat, alături de primarul comunei Covăsînț, Marius Silviu Oneț, un contract de finanțare în valoare de 14,5 milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare.

Această investiție va contribui la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comună, oferindu-le acces la apă potabilă și servicii de canalizare moderne. De asemenea, va sprijini dezvoltarea durabilă a comunității, reducând poluarea și îmbunătățind calitatea mediului.

Îi mulțumesc domnului președinte Iustin Cionca, președintele CJ Arad, pentru că mi-a fost alături în această vizită și îl felicit pentru proiectele de dezvoltare implementate în comunitate!”, a precizat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul