Ministrul Adrian Veștea: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației asigură condiții moderne pentru derularea actului de justiție

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei asigură condiții moderne pentru derularea actului de justiție

Ministrul liberal Adrian Veștea a transmis că Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei asigură condiții moderne pentru derularea actului de justiție.

”Astăzi, am avut onoarea de a participa alături de ministra justiției, doamna Alina Gorghiu, la inaugurarea noului sediu al Curții de Apel Târgu Mureș.

Această realizare a fost posibilă datorită lucrărilor de intervenție și extindere, în valoare de 29.608.724,50 de lei, finanțate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții (CNI).

Clădirea sediului Curții de Apel din Târgu Mureș, cunoscută și sub denumirea de Palatul Justiției Târgu Mureș, este inclusă în lista monumentelor istorice ale municipiului. Prin proiectul implementat de CNI, am reușit să reabilităm și să consolidăm construcția existentă, precum și să extindem aceasta cu un corp nou de clădire. Astfel, am creat spații moderne și funcționale pentru judecători, personal auxiliar, avocați și cetățeni, cum ar fi săli de judecată și de consiliu, birouri auxiliare și spații de arhivă.

Finalizarea acestui obiectiv reprezintă o nouă etapă în modernizarea infrastructurii sistemului judiciar. Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, investește constant în acest tip de infrastructură, asigurând condiții moderne pentru desfășurarea actului de justiție.

Până în prezent, s-au finalizat 14 astfel de proiecte, în valoare de 140 de milioane de lei, iar alte 13 proiecte, în valoare de peste 415 milioane de lei, sunt în diferite stadii de promovare.”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul