Ministrul Adrian Veștea nu exclude să candideze la Primăria Brașov

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea nu exclude să candideze la Primăria Brașov

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, nu exclude să candideze la Primăria Brașov. Liberalul a declarat că vrea să dea echipa câștigătoare pentru județ.

”Am avut discuții la nivelul colegilor noștri din organizația județeană Brașov. Brașovul, Partidul Național Liberal de fiecare data a dominat toate alegerile începând cu anul 1990. Este obligația mea de a avea o echipă câștigatoare la nivelul județului Brașov.Nu mi-am exprimat încă o opțiune.”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Întrebat dacă regretă plecarea de la conducerea Consiliului Județean Brașov, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea a spus că avea nevoie de o astfel de experiență, dar că mandatul nu este unul ușor.

”Nu pot spune că regret. Este o provocare și este o etapă de parcurs pentru orice om politic care are astfel de ambiții. Este un proiect pe care mi-l doream. Este un proiect în care doream sa-mi demonstrez abilitățile pe care le-am dobândit în decursul pregătirii mele și parcursul pe care l-am avut în administrația publică, dar este un mandat relativ greu, vine la jumătatea unui an bugetar, un an în care apar tot felul de situații și tot felul de blocaje.”, a precizat Adrian Veștea.

Distribuie articolul