Mircea Fechet conduce delegația României la cea de-a 28-a Conferință a Părților Convenției Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice

Eduard Turcu

Mircea Fechet, ministrul Mediului, conduce, în aceste zile, delegația României la cea de-a 28-a Conferință a Părților Convenției Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice.

„Alături de secretarul de stat Ionuț Sorin Banciu, am participat la ședința de coordonare a statelor membre UE, organizată sub egida Președinției spaniole a Consiliului. De asemenea, alături de directorul general al ANM, Elena Mateescu, am discutat cu reprezentanți ai Organizației Meteorologice Mondiale”, a spus liberalul.

„Schimbările climatice reprezintă o provocare majoră la nivel global, iar România este hotărâtă să sprijine activitățile de cercetare și monitorizare în acest domeniu. Guvernul oferă susținere totală implementării de sisteme de avertizare timpurie pentru reducerea impactului fenomenelor meteorologice severe”, a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

sursă: Mircea Fechet, Facebook

Distribuie articolul