Mircea Fechet: La administrațiile liberale din Bacău, modernizarea școlilor a devenit o adevărată tradiție – la Comănești a fost inaugurată Școala Gimnazială ,,Ciprian Porumbescu”

Eduard Turcu

Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a anunțat că, la administrațiile liberale din Bacău, modernizarea școlilor a devenit o adevărată tradiție.

„Astăzi, la Comănești, am inaugurat Școala Gimnazială ,,Ciprian Porumbescu”, într-o clădire nou reabilitată. Proiectul, pentru care îl felicit pe primarul PNL Viorel Miron, este un alt exemplu de investiție în viitorul copiilor noștri și în truda profesorilor care își dedică zi de zi formării noilor generații. E și o dovadă că atunci când punem cap la cap viziune, muncă și fonduri europene putem schimba fața educației în România”, a spus Mircea Fechet, președintele PNL Bacău.

Liberalul a afirmat că lucrarea a fost făcută de o firmă băcăuană, Alconep, din Târgu Ocna, iar acest fapt însemnă și sprijin pentru antreprenoriatul județean, dar și susținerea locurilor de muncă din Bacău.

„Sălile de clasă, terenul de sport, băile – toate arată ca dintr-o adevărată școală construită la standarde europene. Mă bucur și că întreaga clădire a fost eficientizată energetic, un lucru deosebit de important atât pentru mediu, cât și pentru costul final al facturilor. Este un proiect minunat, demn de o administrație liberală din județ. Sunt multe alte proiecte în lucru aici, în Comănești – primarul Viorel Miron conducând una dintre cele mai performante administrații din județ în ceea ce privește absorbția fondurilor europene”, a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și Președintele PNL Bacău.

sursă: Mircea Fechet, Facebook

Distribuie articolul