Mircea Fechet: Operaționalizarea Sistemului Garanție-Returnare în România a intrat în linie dreaptă

Eduard Turcu

În cadrul unei vizite de lucru la fabrica Envipco din Sebeș, ministrul liberal al Mediului, Mircea Fechet, a afirmat că operaționalizarea Sistemului Garanție-Returnare în România a intrat în linie dreaptă.

Mircea Fechet: „Fabrica Envipco din Sebeș produce sisteme inteligente de colectare a ambalajelor de băuturi (RVM-uri), care încurajează oamenii să recicleze  sticlele de plastic și dozele de băuturi într-un mod responsabil, introducându-le în aceste automate. Am vizitat fabrica, alături de președintele liberal al CJ Alba, Ion Dumitrel și de primarul localității, Dorin Nistor”.

„Operaționalizarea Sistemului Garanție-Returnare în România a intrat în linie dreaptă și este foarte important că avem capacitatea să susținem efortul prin aceste RVM-uri înființate la nivel national”, a spus liberalul.

„Felicit această companie pentru modul în care pune umărul la Hora Reciclării și încurajez cât mai multe companii să preia acest model de bună practică”, a transmis ministrul liberal al Mediului, Apelor și Pădurilor.

sursă: Mircea Fechet, Facebook

Distribuie articolul