Mircea Fechet: Soluțiile pentru moștenitorii de păduri fără succesiune au fost promulgate de președintele Klaus Iohannis

Eduard Turcu

Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a anunțat că Soluțiile pentru moștenitorii de păduri fără succesiune au fost promulgate de președintele Klaus Iohannis.

„Am promis, am făcut. Soluțiile pentru moștenitorii de păduri fără succesiune au fost promulgate de președintele Klaus Iohannis. După ce mi-au fost semnalate în repetate rânduri, inclusiv în județul Bacău, problemele celor care moșteneau păduri, dar nu aveau succesiune, am depus, în Parlament, amendamentele care să le rezolve.

Eram în situația în care o persoană moștenitoare a unei suprafețe de pădure, deși plătea impozit și pază, era în imposibilitatea de a merge la ocolul silvic, pentru a-i solicita inginerului silvic valorificarea lemnului de pe proprietatea personală. Acum, aceste situații au fost remediate.

Prin această lege, am soluționat și problema întârzierilor privind publicarea amenajamentelor silvice în Monitorul Oficial. Aceste documente vor putea fi de acum publicate direct pe pagina web a Ministerului Mediului”, a transmis Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

sursă: Mircea Fechet, Facebook

Distribuie articolul