Modernizăm drumurile din Caraș-Severin

Eduard Turcu
Romeo Dunca

Echipa liberală din Banatul de Munte s-a consolidat și făcând un bilanț la finalul primilor doi ani, a pus bazele unor proiecte ce dau speranțe bănățenilor.

Drumurile din Caraș-Severin au început să se schimbe, iar președintele Consiliului Județean,Romeo Dunca, a declarat că ”Drumul județean 608 B Copăcele-Zorlencior se află în faza finală a procesului de modernizare, o lucrare amplă, care a vizat refacerea întregii structuri, inclusiv lucrări la zidurile de sprijin. Acest proiect, finanțat prin PNDL, va fi finalizat până la sfârșitul anului.

Totodată, liberalul a afirmat că „drumul județean 608 B Copăcele-Zolencior reprezintă o mare satisfacție a lucrului bine făcut. Modernizarea unui drum se realizează respectând anumite standarde. Echipele Consiliului Județean Caraș-Severin aflate pe teren țin legătura permanent cu constructorul și verifică atât stadiul lucrărilor cât și respectarea cerințelor caietului de sarcini”, a precizat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.”

De asemenea, acesta a afirmat că ”tot la începutul acestei luni se toarnă covorul asfaltic în Tincova, încă o asfaltare de DJ făcută între două drumuri comunale. Deși am mai redus puțin din km de drum județean de pământ, încă suntem printre cele 5 județe unde se mai găsește așa ceva.”

Consiliul Județean Caraș-Severin, prin Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin, a alocat bani pentru reparațiile pe acest tronson de drum din sumele defalcate din TVA”, după cum precizează președintele Consiliului Județean, Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Distribuie articolul