Modernizarea învățământului din Piatra Neamț: Primarul Andrei Carabelea prezintă proiectele care se desfășoară

Primarul Andrei Carabelea a transmis că infrastructura școlară reprezintă o prioritate în mandatul său și a prezentat stadiul proiectelor aflate în desfășurare sau care au fost finalizate.

Andrei Carabelea: „Consider că investițiile în educație sunt investiții pentru copiii noștri și, implicit, pentru viitorul comunității noastre. De acum doi ani am demarat proiecte de modernizare în mai multe școli din Piatra-Neamț, iar în acest moment avem lucrări în peste jumătate din unitățile de învățământ”.
  • La Școala Nr. 8 s-a finalizat toate desfacerile (tâmplărie, tencuieli, pardoseli și instalații). Noua instalație termică este gata și aproape finalizate sunt și instalațiile sanitare și rezervorul de incendiu. Școala Gimnazială Nr. 8 este modernizată și dotată printr-un proiect finanțat cu fonduri europene.

  • Avem un progres bun și la Grădinița Nr. 2. Este montată tâmplăria exterioară, pereții și tavanele sunt gata pentru aplicarea varului și urmează montarea pardoselii finite și a tencuielii decorative.
  • La Creșa Precista avem un avans de 35%. Se lucrează și sunt aproape de finalizare lucrările la centrala termică, instalațiile sanitare și termice și turnarea de șape la parter și etaj.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Leave a Comment