Mureș: peste 6,5 milioane de lei pentru investiții prin PNRR la Sâncraiu de Mureș și Nadeș

Eduard Turcu

Ervin Molnar, deputat PNL, a anunțat că vor fi alocați peste 6,5 milioane de lei pentru investiții prin PNRR la Sâncraiu de Mureș și Nadeș!

Ervin Molnar: „Felicit primarii liberali din Sâncraiu de Mureș și Nadeș, cu ocazia semnării, astăzi, a mai multor contracte cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)”.

„Astfel, primarul din Sâncraiu de Mureș, Ionuț Petru Budian, a reușit să atragă finanțare în valoare de 3.476.144,91 lei pentru proiectul <<Reabilitare și eficientizare energetică a dispensarului uman din Sâncraiu de Mureș>>, de 1.260.222,09 lei pentru <<Eficientizare energetică la căminul cultural Nazna, comuna Sâncraiu de Mureș>> și de 824.808,23 lei pentru obiectivul de investiții <<Reabilitare și eficientizare energetică a dispensarului veterinar din Sâncraiu de Mureș>>”, a explicat liberalul.

„Totodată, primarul din Nadeș, Alexandru-Grigore Sînpetrean, a semnat un proiect în valoare de 1.000.079,97 lei din PNRR pentru realizarea sistemului de siguranță și supraveghere video în comuna sa”, a transmis deputatul PNL.

sursă: Ervin Molnar, Facebook

Distribuie articolul