Neamț: copiii de la Grădinița nr. 6 din Piatra Neamț vor învăța într-un spațiu modern și reabilitat

Eduard Turcu

Andrei Carabelea, Primarul municipiului Piatra Neamț, a declarat că se lucrează în continuare la modernizarea și reabilitarea Grădiniței nr. 6.

Andrei Carabelea: „Se lucrează la Grădinița cu program prelungit nr. 6: s-au finalizat consolidarea șarpantei, termoizolațiile de la pod și soclu, trotuarele perimetrale, platformele pentru pompele de căldură și zona de acces la centrala termică și s-a refăcut stratul de suport pentru pardoseală”.

„Aproape terminate, în proporție de 80%, sunt tencuielile interioare, scara metalică interioară și canalizarea menajeră exterioară. Se lucrează în continuare la instalațiile electrice interioare, instalația de paratrăsnet și instalațiile sanitare. Din câte înțeleg, constructorul lucrează bine, dar încet. Îi doresc sincer mai mult spor și productivitate, pentru că în felul acesta vom avea toți de câștigat”, a precizat edilul.

Liberalul a spus că „termenul de finalizare pentru lucrări este luna iunie a acestui an. Proiectul este unul din multele investiții pe care le desfășurăm în unitățile de învățământ din oraș, atât de la bugetul local, cât și cu fonduri europene. În acest moment avem lucrări de modernizare în peste o treime din unitățile școlare din Piatra-Neamț”.

„În orașul nostru se întâmplă lucruri frumoase. Sunt zeci de șantiere care înseamnă modernizare și dezvoltare. Fiecare lucrare reprezintă o cărămidă pentru un viitor mai bun”, a precizat Andrei Carabelea, Primarul municipiului Piatra Neamț.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Distribuie articolul