Neamț: daruri pentru 35 de copii din familii defavorizate

George Lazăr, Președintele PNL Neamț, a anunțat că, împreună cu liberalii nemțeni, a oferit daruri pentru 35 de copii din familii defavorizate, de la fundația Pacea din Roman.

Goerge Lazăr: „aşa încheiem această săptămână în care, alături de colegii mei liberali, am încercat să aducem spiritul sărbătorilor de iarnă în sufletul copiilor cu mai puține posibilități din județul Neamț. Pentru că Moşul nu uită pe nimeni, am ajuns cu daruri şi la copiii de la fundația Pacea, care ne-au primit bucuroşi, cu colinde şi urări tradiționale româneşti”.

„Sunt copii isteți şi cuminți, cu care am stat de vorbă şi ne-am jucat şi la care vom reveni, cu siguranță. Este o perioadă frumoasă a anului, cu atât mai mult pentru cei mici, o perioadă a darurilor, a bunătății şi căldurii sufleteşti. Din ce avem, să dăm mai departe, să împărțim bucurie şi lumină, în prag de sărbători”, a precizat liberalul.

„Şi pentru că Moşul e bătrân şi drumul e lung, eu şi colegii mei îl sprijinim şi ne asigurăm că cei mici, copiii din județul Neamț cu o situație financiară şi socială specială, vor primi daruri şi un strop de speranță”, a transmis Președintele PNL Neamț.

Leave a Comment