Neamț: investiție de 13 milioane lei în comuna Ștefan cel Mare prin proiectul de “Reabilitare și modernizare rețea stradală“

Eduard Turcu

O nouă investiție de peste 13 milioane de lei va fi realizată în comuna Ștefan cel Mare, din județul Neamț.

Sorin Ouatu, primarul liberal al comunei, a semnat la Ministerul Dezvoltării contractul de investiții pentru proiectul de “Reabilitare și modernizare rețea stradală “ în comuna Ștefan cel Mare.

„Am fost alături de domnul primar și de echipa dumnealui pentru a discuta detaliile implementării proiectului, precum şi despre oportunitățile viitoare de care comunitățile din județul Neamț vor putea beneficia. Proiectele de investiții din Neamț sunt linia de start a dezvoltării județului. Este esențial să le asigurăm nemțenilor condiții de bază în fiecare localitate, fără excepție.

Este un angajament ferm asumat de administraţia liberală, prin demersurile neîncetate ale președintelui PNL Neamț, domnul George Lazăr, pe care îl respectăm prin proiectele în desfăşurare şi prin implicarea constantă în modernizarea infrastructurii din toate comunitățile rurale din Neamț.

Felicitări domnului primar Sorin Ouatu, pentru toate demersurile realizate pentru a dezvolta localitatea Ștefan cel Mare şi mulțumiri domnului ministru Adrian Ioan Veştea pentru întregul sprijin acordat județului nostru”, a transmis Tudor Polak, deputat PNL.

sursă: Tudor Polak, Facebook

Distribuie articolul