Neamț: mobilierul urban din municipiul Roman va fi asigurat în regie proprie

Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman, a declarat că și în acest an, mobilierul urban din municipiul Roman va fi asigurat în regie proprie.

Leonard Achiriloaei: „În această perioadă, la atelierele municipalității se lucrează într-un ritm susținut, astfel încât la începutul primăverii să dispunem de un stoc suficient de bănci, coșuri de gunoi, gard necesar delimitării anumitor zone și gardul din lemn – sub forma creioanele colorate pentru noile parcuri de joacă”.

„M-am asigurat că dispunem de materia primă necesară și am stat de vorbă cu angajații Direcției de Servicii Edilitare, cei care se ocupă de acest sector de activitate. Zilnic, pe lângă intervențiile programate, se lucrează la confecționarea acestor obiecte”, a spus edilul.

Liberalul a precizat că „în primăvară, vom înlocui și completa mobilierul stradal, iar montajul va fi realizat tot în regie proprie. Anul trecut, au fost confecționate și montate în municipiul nostru aproximativ de 200 bănci și 60 coșuri pentru gunoi. Poate că de multe ori munca acestor oameni trece neobservată, însă întreținerea domeniului public este o activitate cât se poate de importantă și o prioritate pentru noi”.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Leave a Comment