Neamț: un nou spital va fi construit integral cu fonduri din PNRR

George Lazăr, președintele PNL Neamț, a anunțat că Județul Neamț va beneficia de un nou spital, construit integral cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență.

George Lazăr: „Premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă susţine investițiile în sănătate! Județul Neamț va beneficia de un nou spital, construit integral cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență. Unitatea medicală din județul Neamț se află pe lista celor 27 de obiective similare care vor beneficia de finanțare prin PNRR, obiectice care au fost selectate dintr-o listă mai lungă, care a conținut 49 de solicitări de finanțare”.

„În acest fel, premierul liberal Nicolae Ciucă își respectă promisiunea făcută nemțenilor, iar noul spital va fi construit în Piatra Neamț. Pentru acesta, suma alocată este de circa 200 de milioane de euro, iar lucrările vor fi finalizate până în 2026. Mă bucur că toate demersurile pe care le-am întreprins la București, la Guvernul României, personal la premierul Nicolae Ciucă, s-au concretizat în această decizie extrem de importantă pentru nemțeni”, a spus liberalul.

„Consider că această reușită se datorează inclusiv pragmatismului consilierilor județeni și parlamentarilor PNL care, au militat pentru respectarea legii și pentru un proiect realist. Pentru PNL Neamt cel mai important aspect este că acest obiectiv a primit finanțare și se va realiza, indiferent cine va culege laurii”, a explicat acesta.

„Rămânem principalii susținători ai oricăror soluții de îmbunătățire a calității actului medical în întreg județul Neamț. În continuare, vom identifica toate resursele și oportunitățile de finanțare în acest domeniu vital pentru societate”, a declarat George Lazăr.

sursă: George Lazăr, Facebook

Leave a Comment