Nicolae Ciucă a participat la campania Recunoștință veteranilor de război, desfășurată pentru al treilea an consecutiv

Media PNL

Premierul Nicolae Ciucă a participat miercuri la împachetarea cadourilor pentru veteranii de război, desfășurată în Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național.

„Lecția este cea pe care au trăit-o și continuă să trăiască atunci când vine vorba de valorile pe care ei le-au respectat când a fost vorba să-și apere țara, când a fost vorba să se sacrifice pentru țară. Și cred că este, de asemenea, foarte important să înțelegem că ceea ce dumnealor au făcut au făcut prin unitate, prin solidaritate și nu cred că este mult spus că, atât timp cât ne vom păstra unitatea și determinarea să facem ceea ce trebuie făcut pentru țară, este o minimă datorie a fiecărui cetățean român”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Campania „Recunoștință veteranilor de război” se desfășoară în perioada 20 – 29 aprilie, urmând să fie distribuite pachete cadou pentru toți cei 1.069 de veterani și veterane de război, precum și pentru cele 24 de văduve de război din țara noastră și pentru trei veterani de război din Republica Moldova.

Sursa: Agerpres.ro

Distribuie articolul