Nicolae Ciucă: Am tratat întotdeauna educația cu prioritate și vom continua să investim în oameni și în infrastructură

Media PNL

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă i-a primit la Senat, de Ziua Educației, pe dascălii Asociației Învățătorilor din județul Bacău.

Am avut plăcerea să primesc, în biroul de la Senatul României, vizita unui grup de 60 de cadre didactice din Asociația Învățătorilor din județul Bacău. Am aflat cum se vede, de la nivelul clasei de studiu, noua Lege a învățământului preuniversitar și care sunt problemele școlilor din zona Moldovei.

Știm că mai sunt pași de făcut în acest domeniu, însă PNL și-a asumat punerea bazelor unei reforme autentice, profunde, a învățământului prin noul cadru legislativ. Am tratat întotdeauna educația cu prioritate și vom continua să investim în oameni și în infrastructură.

Învățământul de la noi este, acum, în cea mai fericită conjunctură a istoriei sale – cu banii europeni și voința politică a acestei guvernări, avem ocazia unică să transformăm fiecare școală românească într-o instituție ce dă societății oameni cultivați, cu gândire analitică și o bună pregătire profesională”, a transmis Nicolae Ciucă.

Sursa: Facebook Nicolae Ciucă

Distribuie articolul