Nicolae Ciucă: Depozitele de gaze naturale ale României au aproape 50% grad de umplere

Eduard Turcu

Nicolae Ciucă, Premierul României, a anunțat că depozitele de gaze naturale ale României au aproape 50% grad de umplere, iar la reuniunea Grupului de Lucru Interdepartamental pentru Securitate Energetică a fost analizat stadiul proiectelor de investiții pentru creșterea capacității de producție și depozitare a energiei.

Nicolae Ciucă: „Depozitele de gaze naturale ale României au aproape 50% grad de umplere, ceea ce asigură necesarul de consum pentru cetățeni și economie. Așa cum am promis, trecem fără probleme de acest sezon rece și am început deja să ne pregătim pentru iarna următoare”.

„La reuniunea Grupului de Lucru Interdepartamental pentru Securitate Energetică (GLISE) am analizat stadiul proiectelor de investiții pentru creșterea capacității de producție și depozitare a energiei. Diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze naturale rămâne, de asemenea, o preocupare constantă și una dintre soluțiile de consolidare a securității energetice”, a transmis Premierul și Președintele PNL.

sursă: Nicolae Ciucă, Facebook

Distribuie articolul