Nicolae Ciucă, după primul an în fruntea PNL: Imaginea PNL este aceea a unui partid responsabil care şi-a asumat guvernarea ţării în momente deosebit de complicate

Premierul Nicolae Ciucă a transmis la împlinirea unui an de când conduce Partidul Naţional Liberal, că imaginea formaţiunii este a unui partid responsabil care şi-a asumat guvernarea în momente ”deosebit de complicat”.

Imaginea PNL este aceea a unui partid responsabil  care şi-a asumat guvernarea ţării în momente deosebit de complicate. Nu ne-am gândit atunci când am  preluat guvernarea, că o să fie nevoie să facem faţă provocărilor generate de războiul din Ucraina, consecinţelor în economie, a inflaţiei, a întreruperii lanţurilor de aprovizionare, a lanţurilor logistice, a mproducţiei pe anumite  sectoare a economiei”, a declarat Nicolae Ciucă, într-o declaraţie de presă, la Timişoara.

Nicolae Ciucă a adăugat că ”nu totul a fost perfect” la guvernare, dar partidul său, alături de parteneri, a luat decizii care au asigurat României o creştere economică.

Sursa: News.ro

 

Leave a Comment