Nicolae Ciucă, după primul an În fruntea PNL: Imaginea PNL este aceea a unui partid responsabil care şi-a asumat guvernarea țării În momente deosebit de complicate

Media PNL

Premierul Nicolae Ciucă a transmis la Împlinirea unui an de când conduce Partidul Național Liberal, că imaginea formațiunii este a unui partid responsabil care şi-a asumat guvernarea În momente ”deosebit de complicat”.

”Imaginea PNL este aceea a unui partid responsabil  care şi-a asumat guvernarea țării În momente deosebit de complicate. Nu ne-am gândit atunci când am  preluat guvernarea, că o să fie nevoie să facem față provocărilor generate de războiul din Ucraina, consecințelor În economie, a inflației, a Întreruperii lanțurilor de aprovizionare, a lanțurilor logistice, a mproducției pe anumite  sectoare a economiei”, a declarat Nicolae Ciucă, Într-o declarație de presă, la Timişoara.

Nicolae Ciucă a adăugat că ”nu totul a fost perfect” la guvernare, dar partidul său, alături de parteneri, a luat decizii care au asigurat României o creştere economică.

Sursa: News.ro

 

Distribuie articolul