Nicolae Ciucă: Guvernul face toate eforturile pentru a oferi cât mai mult sprijin fermierilor

Media PNL

Guvernul face toate eforturile pentru a oferi cât mai mult sprijin fermierilor și, în același timp, pentru creșterea veniturilor tuturor românilor în această perioadă dificilă, transmite premierul Nicolae Ciucă, într-o postare pe Facebook.

”PNL Călărași are o abordare modernă și pragmatică cu privire la atragerea fondurilor europene destinate agriculturii și am insistat asupra proiectelor din acest domeniu.”, a mai declarat premierul.

”Sunt mai multe investiții mari care s-au dezvoltat în județul Călărași și, alături de acestea, trebuie susținute toate celelalte investiții din agricultură. Cu toții suntem de acord că România poate fi puternică prin diversitatea resurselor ei, iar agricultura este una dintre acestea. În acest context, i-am asigurat pe colegii liberali că Guvernul face toate eforturile pentru a oferi cât mai mult sprijin fermierilor și în același timp pentru creșterea veniturilor tuturor românilor în această perioadă dificilă. De asemenea, i-am asigurat că guvernarea centrală are deschidere totală pentru problemele comunităților și ori de câte ori este nevoie ușa mea este deschisă pentru găsirea celor mai bune soluții.”, a afirmat premierul pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Nicolae Ciucă

 

Distribuie articolul