Nicolae Ciucă, întâlnire cu conducerea COSR. Premierul a transmis sprijinul Guvernului pentru asigurarea condițiilor necesare sportivilor români

Media PNL

Premierul României, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit la Palatul Victoria, cu reprezentanții conducerii COSR, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu și Secretarul General George Boroi.

În cadrul întâlnirii oficialii COSR au prezentat stadiul pregătirilor pentru organizarea în bune condiții a calificării și participării sportivilor români la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, în 2024.

Premierul Nicolae Ciucă a transmis întreg sprijinul Guvernului pentru ca, alături de COSR , Executivul să poată asigura sportivilor și personajului tehnic condițiile optime pentru pregătire.

”Fiind un an preolimpic, eforturile noastre trebuie concentrate și mobilizate astfel încât, pe de o parte, să putem avea o delegație sportivă cât mai numeroasă la Paris, dar și să creștem cât mai mult șansele de a obține performanță, adică medalii pentru România.” a declarat Nicolae Ciucă potrivit unui comunicat al Guvernului.

Detalii video – aici.

Sursa: Facebook Guvernul României 

Distribuie articolul