Nicolae Ciucă: Interzicerea cumulului salariului cu pensia este un subiect care s-a discutat de mai multe ori în spaţiul public; Dacă vom găsi o soluţie care să respecte toate prevederile legale, suntem de acord să o punem în aplicare

Premierul Nicolae Ciucă a declarat după şedinţa conducerii partidului că interzicerea cumulului salariului cu pensia este un subiect care s-a discutat de mai multe ori în spaţiul public şi că, dacă vor găsi o soluţie care să respecte toate prevederile legale, sunt de acord să o pună în aplicare.

Este un subiect care s-a discutat de mai multe ori în spaţiul public, este un subiect care de fiecare dată s-a preluat în dezbaterea politică şi s-a încercat o anume evidenţiere a acestui subiect.

Ştim cu toţii ca s-a încercat să facem în aşa fel încât să se interzică cumulul pensiei cu salariul. Există şi o decizie a CCR în acest sens în care celor care doresc sa muncească sa nu li se interzică dreptul la muncă. Dacă vom găsi o soluţie care sa respecte toate prevederile legale suntem de acord sa o punem în aplicare”, a spus Nicolae Ciucă.

Sursa: News.ro

Leave a Comment