Premierul Nicolae Ciuca vorbește în premieră despre patriotismul economic

Media PNL

Premierul Nicolae Ciucă, susține că obiectivul strategic al guvernării PNL trebuie să fie ”patriotismul economic”, adică sprijinirea capitalului românesc și întărirea clasei de mijloc.

PNL trebuie să vină cu soluții pentru a crește veniturile populației. Obiectivul nostru este să aducem cât mai mulți români din clasa de subzistență în clasa de mijloc și să-i ajutăm să depășească acest prag. Trebuie să creștem numărul familiilor care pot la finalul lunii să economisească măcar cât de puțin, să își educe copiii așa cum își doresc.”, a spus Nicolae Ciucă.

”Nu pentru că vin alegerile noi trebuie să spunem că sprijinim produsele și antreprenorii românii. Noi trebuie să sprijinim capitalul românesc pentru că asta ne va ajuta să creștem veniturile clasei de mijloc. Această creștere a ceea ce numim clasă de mijloc este un obiectiv de importanță națională pentru că doar așa putem reduce decalajul economic și decalajul nivelului de trai față de țările occidentale.”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Partidul Naţional Liberal

Distribuie articolul