Nicolae Ciucă: PNL a crescut absorbţia fondurilor europene până la un nivel record şi a demonstrat că guvernările locale liberale sunt cele mai eficiente

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă afirmă că PNL a crescut absorbţia fondurilor europene până la un nivel record şi a demonstrat că guvernările locale liberale sunt cele mai eficiente.

Am vizitat astăzi Timişoara, unde am discutat cu reprezentanţii organizaţiei judeţene PNL-Timiş despre calitatea administraţiei liberale de la nivel central şi local. PNL a crescut absorbţia fondurilor europene până la un nivel record şi a demonstrat că guvernările locale liberale sunt cele mai eficiente”, a declarat Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că s-a bucurat să vadă că în judeţul Timiş sunt continuate proiecte de investiţii mai vechi, sunt începute altele noi şi că aceste investiţii sunt asociate cu administraţia liberală a judeţului.

Este limpede că România are nevoie de punerea în aplicare a reformelor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi de o absorbţie cât mai mare a fondurilor europene. Rămânem angajaţi în atragerea cât mai multor bani de la Bruxelles, atât prin PNRR cât şi prin programele de finanţare europeană, fonduri atât de necesare dezvoltării comunităţilor locale”, a spus Nicolae Ciucă.

Sursa: News.ro

Leave a Comment