Nicolae Ciucă: programul ”Sprijin pentru România”, care și-a dovedit eficiența, va continua în acest an cu ambele componente – economică și socială

Eduard Turcu

Nicolae Ciucă, Premierul României, a anunțat că vor continua și în acest an măsurile care au fost adoptate de Guvern. Printre acestea se află și programul „Sprijin pentru România”, despre care liberalul a spus că „și-a dovedit eficiența”.

Nicolae Ciucă: „În 2023, vom continua să susținem măsurile pe care le-am adoptat și care au funcționat pentru sprijinirea populației vulnerabile. Programul <<Sprijin pentru România>., care și-a dovedit eficiența, va continua în acest an cu ambele componente – economică și socială”.

„Vă asigur că există fonduri suficiente pentru plata la timp a drepturilor care se cuvin cetățenilor. Există măsuri luate la nivelul ministerelor, atât la Ministerul Finanțelor, la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, pentru ajutoarele asigurate din fonduri europene, cât și la Ministerul Muncii, pentru plata pensiilor și a ajutoarelor pentru termie. Nu trebuie să avem niciun fel de temere în acest sens”, a spus liberalul.

„Rolul nostru este, în continuare, să comunicăm deschis și să asigurăm cetățenii că sunt informați și au toate datele în conformitate cu realitatea și să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut, pentru că există potențial”, a transmis Premierul și Președintele PNL.

sursă: Guvernul României, Facebook

Distribuie articolul