Nicolae Ciucă: România este astăzi respectată şi apreciată inclusiv pentru eficiența şi determinarea armatei

Media PNL

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat În cadrul manifestărilor din Parcul Carol, dedicate Zilei Armatei Române, că cinstim Ziua Armatei României Într-un context politic şi de securitate tulburător prin semnificația şi importanța conflictelor armate deschise, iar acest context ne arată că trebuie să fim pregătiți să facem față oricăror provocări de securitate atât la nivel regional, cât şi la nivel internațional, informează news.ro.

De Ziua Armatei României, am participat la ceremonia militară și religioasă de la Mormântul Ostașului Necunoscut din București, unde mi-am prezentat profunda recunoștință pentru generațiile de militari care au apărat curajos integritatea teritorială și securitatea țării.

Prin Înaintașii noștri – dar și prin cei care Își Îndeplinesc În prezent datoria față de țară – România este mai puternică, iar cetățenii săi sunt mai protejați.

La 25 Octombrie, sărbătorim eliberarea țării În 1945, dar Îi și comemorăm pe cei care și-au dat viața pentru atingerea acestui obiectiv. Mă Înclin cu respect În fața celor care au fost Întotdeauna gata să lupte până la sacrificiu, pentru că această jertfă de sine pentru binele României este definiția patriotismului adevărat și a iubirii de țară.

Dragi camarazi, sunteți mai mult decât o instituție de bază a statului, sunteți o familie unită care ține la România și este hotărâtă să Își apere țara chiar cu prețul vieții.

La mulți ani Armatei României! La mulți ani tuturor militarilor!”a spus Nicolae Ciucă.

Sursa: Facebook Nicolae Ciucă

Distribuie articolul