Sprijin financiar acordat comunei Sânnicolau Român de către CJ Bihor

Paul

În comuna Sânnicolau Român au loc diferite lucrări. Mircea Mălan, vicepreședintele CJ Bihor a vizitat stadiul acestora. Verificările au fost efectuate alături de edilul comunei, Dumitru Munge.

Vicepreședintele CJ Bihor a declarat: „În ultima perioadă s-au asfaltat drumuri comunale, sunt în curs de realizare lucrări de apă și canalizare și se află în stadiu final introducerea rețelelor de gaze.”

De asemenea, liberalul a anunțat și fondurile acordate de CJ Bihor către localitățile care au nevoie. În acest sens, sprijinul financiar este în valoare de 1 milion de lei pentru fiecare localitate aflată în nevoie. Această sume este pentru introducerea/extinderea rețelei de gaz. Orașul Ștei și comunele Sânnicolau Român, Lunca, Mădăras și Tinca sunt cele care vor beneficia de acest sprijin.

„În Sânnicolau Român lucrările sunt aproape de finalizare. Conductele au fost introduse pe o lungime de 13 km și se mai lucrează la aducerea șanțurilor și podețelor la stadiul inițial.

Prin introducerea rețelelor de gaze, localitățile noastre se pot dezvolta într-un ritm mai accelerat, deoarece un investitor caută cu prioritate această sursă de energie când decide să deschidă o afacere undeva.”, a precizat liberalul Mircea Mălan.

Sursa: Mircea Mălan, Facebook

Distribuie articolul