Noi investiții finalizate de primarul liberal Gheorghe Neamțu, în comuna Chiojdu din județul Buzău

Primarul comunei buzoiene Chiojdu, liberalul Gheorghe Neamțu, anunță finalizarea construirii celui de-al doilea pod rutier situat în satul Bâsca Chiojdului, pe drumul județean 103P.

,,Vechiul pod, situat pe același amplasament a fost complet demolat. Noul pod rutier va asigura o circulație în condiții de maximă siguranță pentru locuitorii comunei Chiojdu, dar și pentru cei care se află în tranzit sau pentru turiștii care doresc să viziteze frumusețile acestei zone de munte.

În urmă cu doar câteva luni a fost recepționat și dat în folosință un alt pod, executat în mai puțin de 12 luni, perioada trecută în contract și în autorizația de construire. Investiții importante s-au făcut și la școala Lera, unde acoperișul era într-o stare avansată de degradare și nu se mai puteau ține cursuri, a fost complet reabilitat.

Sursa: PNL Buzău

Tot prin efortul depus de primarul Gheorghe Neamțu și echipa sa, cu susținerea politică a deputatului Gabriel Avramescu, a fost aprobată prin PNRR cererea de finanțare depusă în cadrul proiectului <Asigurarea de sisteme TIC in U.A.T. Comuna Chiojdu, județul Buzău>, proiect în valoare de 1,902,506.88 lei, Componenta 10, Fondul local, bani europeni ce vor fi folosiți pentru digitalizarea instituției primăriei și alte destinații .

La finalul lunii octombrie, la nivelul comunei Chiojdu s-au finalizat lucrările de extindere a rețelei de canalizare în satul Bâsca Chiojdului, zona <Grădina Mare>, o zona prosperă, cu oameni gospodari, în mare parte tineri. În prezent, se lucrează la o nouă extindere a rețelei de canalizare, lucrare ce este considerată aproape <imposibil de realizat>, de această dată in satul Chiojdu, zona <teren de sport>”, a transmis PNL Buzău într-un comunicat de presă.

Leave a Comment