Noi investiții pentru municipiul Oradea

Paul

Pe pagina sa de Facebook, Florin Birta, primarul municipiului Oradea, a anunțat două proiecte.

Primul este reprezentat de un parc în Episcopia. Al doilea fiind legat de infrastructură. Mai exact, un pasaj subteran situat la intersecția str. Tudor Vladimirescu cu Lăpsușului.

Încă un parc nou în Episcopia

„Continuăm să amenajăm spații verzi și locuri de relaxare în cartierele orașului.

Un nou parc în zona străzii Căpșunilor din cartierul Episcopia, care se va întinde pe o suprafață de circa 5.000 mp. Acesta va avea zonă verde, alei pietonale, loc de joacă, un teren multifuncțional de sport și o pistă de alergare.”, declară edilul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, acesta mai adaugă următoarele: „Proiectul are în vedere păstrarea pădurii existente de salcâmi, punerea ei în valoare prin intervenții de toaletare, defrișare a vegetației arbustive și amenajarea unei zone umbrite pentru relaxare.

Ne dorim un mediu cât mai prietenos și atractiv pentru orădeni, din acest motiv proiectele de regenerare urbană vor fi întotdeauna una dintre prioritățile administrației publice locale.”

Infrastructură: Pasaj subteran la intersecția str. Tudor Vladimirescu cu Lăpușului

„O infrastructură rutieră interconectată duce la creștere și dezvoltare economică, dar și la reducerea poluării și a timpilor petrecuți în trafic.

Astăzi am mai făcut un pas important pentru a conecta orașul nostru cu autostrada A3, prin aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico- economici care prevăd realizarea pasajului subteran în intersecția str. Tudor Vladimirescu cu Lăpușului, pe sub str. Oneștilor.”, a transmis liberalul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, acesta subliniază faptul că: „Toate marile proiecte de infrastructură pe care le derulăm, dar și cele pe care le avem în vedere, în viitorul apropiat, vor crește mobilitatea și vor facilita circulația, ducând la dezvoltarea zonei, o mai bună siguranță în trafic și la acces mai facil pentru turiști.”

Administrațiile liberale modernizează România!

Sursa: Florin Birta, Facebook

Distribuie articolul