Oradea: continuă modernizarea străzilor în Cartierul Tineretului. Se montează bordurile și trotuarele pietonale

Paul

Primăria Oradea transmite că lucrările de modernizare a străzilor din Cartierul Tineretului avansează. Pe strada Virgil Maxim acestea se apropie de final, iar pe Denis Diderot au început montarea bordurilor. Valoarea investiției este de peste 2.4 milioane lei, fără TVA.

„Pe ambele părți ale străzilor au fost proiectate trotuare pietonale, accese la proprietăți, au fost montate borduri, s-a realizat canalizarea pluvială, s-a executat umplutura de balast, urmând ca în continuare să fie așternut stratul de piatră spartă și stratul de binder.

Lungimea străzii Virgil Maxim este de aproximativ 325 de metri, cu o lățime de 6 metri. În ce privește strada Denis Diderot, lungimea acesteia este de  aproximativ 850 de metri, cu o lățime de 6 metri”, transmite serviciul de comunicare al primăriei Oradea.

„Totodată, au demarat lucrările de modernizare a străzii Victor Papilian, unde au fost introduse în subteran cablurile electrice pentru rețeaua de iluminat public, în continuare urmând să fie realizate terasamentele. Modernizările în Cartierul Tineretului vor continua în această primăvară cu străzile Bethlen Gabor și Caporal Constantin Mușat.  Acestea se vor realiza etapizat, pentru a nu îngreuna traficul în cartier”, adaugă Marcel Dragoș, viceprimarul municipiului Oradea.

Sursa: Primăria Oradea

Distribuie articolul