Oradea: lucrările la parcarea de tip park and ride continuă – se toarnă planșeul și grinzile de beton

Paul

Florin Birta, primarul municipiului Oradea, a anunțat turnarea planșeului și a grinzilor de beton pentru parcarea de tip park and ride din centrul Civic. Suprafața vizată este de 1.450 mp.

„În zilele următoare urmează armarea și cofrarea aticelor și a stâlpilor de pergolă din aceeași zonă. În plus, se va pregăti suprafața pentru turnarea pardoselii în zona B a corpului P1. Această acțiune va avea loc săptămâna viitoare pe o suprafață de circa 1.300 mp”, transmite Florin Birta.

„Progresul lucrărilor la acest obiectiv de investiții este cât se poate de vizibil. În ultimele trei luni au fost realizate fundația și stâlpii de susținere ai corpului P1, precum și canalizarea pluvială și menajeră. De asemenea, au fost relocate rețelele de agent termic primar și canalizarea menajeră și pluvială aferente Catedralei Ortodoxe. Aceleași lucrări au fost efectuate și la corpul P2, situat în zona din spatele Catedralei Ortodoxe, unde se mai lucrează la canalizarea pluvială și menajeră”, adaugă serviciul de comunicare al primăriei Oradea.

Sursa: Primăria Oradea / Florin Birta

Distribuie articolul