Oradea: lucrările pentru centrul de cartier Cazaban au ajuns la 85%. Investiție de peste 12 milioane lei

Paul

Primăria Oradea a anunțat că lucrările pentru centrul de cartier Cazaban au ajuns la 85%. Investiția este de 12,4 milioane lei, fără TVA, iar fondurile provind prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

„Până în prezent au fost realizate lucrări de terasamente, lucrări de infrastructură și suprastructură, instalații electrice, alimentare cu apă, irigații și canalizări, montare borduri, rigole, pavaje, instalare stâlpi iluminat, instalare fântână arteziană, amenajare stație autobuz.

În perioada următoare continuă lucrările de pavare în zona centrală a piațetei, precum și la fântâna arteziană. De asemenea, se va pava drumul perimetral piațetei, vor fi amenajate spațiile verzi, respectiv vor fi montate corpurile de iluminat în paviment și mobilierul urban, inclusiv coșurile și băncile realizate din lemn, precum și din compozit”, transmite primăria Oradea.

„Întinse pe o suprafață de 10.397 de metri pătrați, lucrările sunt realizate de SC Construcții Erbașu SA și vor fi finalizate în cursul acestui an. Valoarea contractului este de 12,4 milioane de lei (fără TVA)”, adaugă serviciul de comunicare al administrației locale din Oradea.

 

Sursa: Primăria Oradea

Distribuie articolul