Parlament: amendamentele depuse de către deputatul Adrian Cozma oferă peste 600.000 lei pentru Satu Mare

Peste 600,000 de lei ajung la Satu Mare, de la bugetul de stat, după amendamentele depuse de deputatul Adrian Cozma.

Trei dintre amendamentele depuse de către deputatul liberal Adrian Cozma, pentru Satu Mare, au fost aprobate în bugetul pe anul viitor, astfel că 675.000 lei vor ajunge în trei proiecte în municipiul Satu Mare. Două dintre aceste proiecte vizează sănătatea, astfel că 200.000 lei vor fi folosiți pentru modernizarea secției de cardiologie. Alți 275.000 lei vor ajunge la secția de pediatrie.

„Sunt bucuros că au fost admise trei amendamente pe care le-am depus pentru Satu Mare. O investiție de 275.000 lei va fi la secția de pediatrie și 200.000 la secția de cardiologie pentru achiziția unui aparat extrem de util pentru viețile celor care au probleme cardiace. Nu este nici mult, nu este nici puțin, este important că am reușit. Vom beneficia toți de aceste investiții, toți cei care ajung să apeleze la serviciile de sănătate din Satu Mare”, a declarat deputatul Adrian Cozma la finalul ședinței în care bugetul pe 2023 a fost aprobat.

Un alt amendat depus de liberal a vizat Școala Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, cu o valoare de 150.000 lei. Banii vor fi folosiți pentru un studiu de fezabilitate și un proiect tehnic pentru extinderea școlii cu un corp de clădire.

„Acolo este o situație deosebită, clasele primare își desfășoară cursurile în condiții improprii, din punctul meu de vedere. Acele camere numai școală nu se pot numi, iar performanțele școlii sunt deosebite, astfel că acei copiii merită să învețe în condiții mult mai bune decât au acum.”, a mai completat deputatul liberal.

Sursa: Adrian Cozma, Facebook

Leave a Comment