Parlamentarii liberali din Caraș-Severin au organizat un eveniment destinat copiilor cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei

Paul

Cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei senatorul Ion Marcel Vela, alături de deputatul Dumitru Rujan au fost gazde la Palatul Parlamentului pentru 27 de elevi de clasa a III-a din cadrul Colegiului Național ”Trian Doda” Caransebeș. De-a lungul evenimentului, copii au avut ocazia să viziteze clădirea, dar să și învețe despre activităților parlamentarilor.

„În timp ce noi le arătăm copiilor noștri totul despre lumea încojurătoare, copiii ne arată despe ce e viața cu adevărat. Până la urmă doar două lucruri trebuie să le dăm copiilor noștri: rădăcini și aripi. Le mulțumumesc pentru această vizită, cât și dascălilor și familiilor lor”, transmite președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

„Copiii nu te distrag de la munca mai importantă. Ei sunt cea mai importantă parte a muncii tale. Ei sunt viitorul nostru și este bine să aibă deja noțiuni legate de procesul democratic. Le urez succes în activitatea școlară și îmi doresc ca în viitor să-i văd lucrând în Parlamentul României”, adaugă deputatul Dumitru Rujan.

Partidul Național Liberal acordă sprijin familiilor. S-au majorat alocațiile și s-au construit creșe pentru peste 7.000 de copii

De asemenea, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, Partidul Național Liberal a avut și a depus inițiative pentru a veni în sprijinul acestora: Guvernul Nicolae Ciucă a majorat de două ori alocațiile în 2022 și 2023; S-au construit peste 100 de creșe prin PNRR; Sprijin de 2.000 lei pentru trusouri acordat pentru 15.000 de familii defavorizate cu copii nou-născuți.

„PNL va continua să elaboreze și să implementeze măsuri pentru creșterea natalității și sprijinul familiilor din România”, precizează Partidul Național Liberal.

Sursa: PNL Caraș-Severin / Partidul Național Liberal

Citește și Senatorul Marcel Vela: Proiect de lege care permite primăriilor și consiliilor județene să se împrumute de la Trezorerie

Distribuie articolul