Parlamentarii PNL Maramureș propun extinderea scutirii de la plata chiriei pentru locuințele primite de la stat

Denis

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, împreună cu deputații Florin Alexandru Alexe și Călin Bota, au depus o inițiativă legislativă prin care propunem extinderea scutirii de la plata chiriei pentru suprafețele locative primite de la stat sau de la unitățile administrativ-teritoriale, și pentru familiile sau reprezentanții legali ai persoanelor cu handicap accentuat.

„Conform articolului 20 al Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, în prezent această facilitate este acordată doar persoanelor cu handicap grav și familiilor acestora, precum și persoanelor cu handicap accentuat, dar nu și familiilor sau reprezentanților legali ai acestora.

Proiectul a fost ieri votat în plenul Senatului. Sunt încântat că toate partidele au înțeles necesitatea susținerii acestui proiect.”, transmite Florin Alexandru Alexe, deputat PNL.

„Este important să susținem această inițiativă și să ne asigurăm că drepturile persoanelor cu handicap grav sau accentuat, precum și ale familiilor lor, sunt respectate și protejate.”, declară Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Distribuie articolul