Pas important făcut de CJ Iași pentru realizarea Parcului Industrial Pașcani. A fost scos la licitație contractul de achiziţie publică a serviciilor de proiectare fază Plan Urbanistic Zonal

Eduard Turcu

Pas important făcut de Consiliul Județean Iași pentru realizarea Parcului Industrial Pașcani. A fost scos la licitație contractul de achiziţie publică a serviciilor de proiectare fază Plan Urbanistic Zonal (PUZ), și de introducere în intravilan a terenurilor din CF 66452 și CF 69520.

Valoarea estimată totală a contractului este de 596.638,65 lei fără T.V.A.

“Trebuie să creăm cadrul optim pentru atragerea investitorilor care să dezvolte afaceri de succes și în Pașcani. Astfel, comunitatea va beneficia de mai multe venituri la buget, care pot fi direcționate spre creșterea calității serviciilor în celelalte sectoare, locuri de muncă, păstrarea resurselor umane în județul nostru și creșterea calității vieții pășcănenilor și nu numai.

Această investiție, completată de autostrada A7 și, ulterior, A8 vor produce o dezvoltare economică a Pașcaniului fără precedent, nu doar pentru municipiu, ci și comunele adiacente’‘, a declarat președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

sursă: CJ Iași, Facebook

Distribuie articolul