Pavel Popescu, deputat PNL: A fost admis amendamentul meu pentru finanțarea proiectelor de pregătire a personalului din ministere pentru procesul complex de examinare a investițiilor străine

Paul

Recent a fost votată Legea bugetului de stat pentru anul 2023. În plenul Camerei Deputaților a fost prezent și Pavel Popescu.

Liberalul a transmis următoarele: „Bugetul creionat de guvernul Ciucă este unul matur și reflectă prioritățile noastre ca stat, cu atât mai mult cu cât la granițele noastre este război. Mai mulți bani pentru Apărare, astfel încât vom aloca 2,5% din PIB pentru acest sector vital în vederea garantării siguranței cetățenilor noștri. Ministerul Cercetării, Inovării și Dezvoltării primește, de asemenea, aprox. 3,2 miliarde de lei (o creștere de aprox. 70% față de bugetul de anul acesta), fapt care ne arată că suntem fermi în angajamentul nostru de a construi România liberală prin digitalizare.

Amendamentul meu pentru finanțarea proiectelor de pregătire a personalului din ministere pentru procesul complex de examinare a investițiilor străine, a fost admis.”

Sursa: Pavel Popescu, Facebook

Distribuie articolul