Petroșani: soluții privind rezolvarea traficului rutier aglomerat din proximitatea Școlii Gimnaziale ”Avram Stanca”

Constantinescu Denisa

Primarul Municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi a avut o întâlnire cu reprezentanții elevilor din clasa a VII-a de la Școala Gimnazială ”Avram Stanca” din Petroșani, implicați în activități de educație socială și au analizat împreuna variantele ce pot privi rezolvarea problemei traficului rutier aglomerat din proximitatea școlii.

“Am avut astăzi o întâlnire deosebit de constructivă cu reprezentanții elevilor din clasa a VII-a de la Școala Gimnazială ”Avram Stanca” din Petroșani, implicați în activități de educație socială.

Am analizat împreună mai multe variante care ar putea fi implementate pentru a rezolva problema traficului rutier aglomerat din proximitatea școlii.

Împreună cu reprezentanții Poliției Locale trebuie să aplicăm cele mai bune soluții pentru siguranța copiilor noștri, care este prioritară.

Am dispus, ca în fiecare zi la ora 7.30, la ora 12.00 și la ora 14.00 când finalizează cursurile elevii din clasele V – VIII în zonă să fie patrule ale poliției, care să dirijeze traficul și să preîntâmpine producerea unor evenimente rutiere nedorite!

Le mulțumesc elevilor implicați – Raluca Bădic, Iaela Ionesi, Polina Vasilieva și Răzvan Vlad, precum și profesorului coordonator Delia Cerna.

De asemenea, mulțumesc și prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian, care a fost prezent la această întâlnire” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul