Piatra Neamț: 1,5 milioane de lei pentru modernizarea a 20 de locuri de joacă

Andrei Carabelea, Primarul Municipiului Piatra Neamț, a anunțat că administrația pe care o conduce face noi pași pentru modernizarea tuturor locurilor de joacă din oraș.

Andrei Carabelea: „Noi pași pe drumul modernizării tuturor locurilor de joacă din oraș. Anul trecut am finalizat 4 locuri de joacă moderne, în 4 cartiere diferite. Unul dintre ele, cel de la Ozana, este de tip parkour, destinat copiilor peste 12 ani și încurajează progresul personal al celor mici, prin platformele cu grad diferit de dificultate pe care aceștia trebuie să le depășească. Este realizat din lemn de pin tratat și are o garanție de 10 ani. Celelalte locuri de joacă se adresează copiilor de la 3 până la 12 ani”.

„Cel mai important lucru este că noile locuri de joacă sunt foarte apreciate de copii. În bugetul pentru 2023 am alocat peste 1,5 milioane de lei pentru un proiect multianual de modernizare a încă 20 de locuri de joacă din Piatra-Neamț. E un obiectiv pe care mi l-am propus de la începutul mandatului: locuri de joacă moderne, de calitate, peste tot în oraș, care să contribuie la dezvoltarea gândirii, încrederii și a personalității copiilor”, a explicat edilul.

„În orașul nostru se întâmplă lucruri frumoase. Sunt zeci de șantiere care înseamnă modernizare și dezvoltare. Fiecare lucrare reprezintă o cărămidă pentru un viitor mai bun”, a declarat Andrei Carabelea.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Leave a Comment