Piatra Neamț: încă 10 locuri de joacă vor fi modernizate de Primărie

Eduard Turcu

Anul acesta vor fi modernizate de Primăria municipiului Piatra Neamț încă 10 locuri de joacă.

Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț: „Anul acesta modernizăm 10 locuri de joacă în Piatra-Neamț! De la începutul mandatului am amenajat cinci locuri de joacă moderne, iar anul acesta modernizăm încă 10, în toate zonele orașului, adaptate pentru mai multe grupe de vârstă și respectând toate principiile de calitate și siguranță”.

„Am preluat foarte multe locuri de joacă construite acum peste un deceniu, depășite moral și fizic. Nu le putem moderniza pe toate într-un singur an, însă îmi iau angajamentul public că în următorii ani toți pietrenii vor dispune de spații de agrement și petrecere a timpului liber la cele mai înalte standarde”, a spus liberalul.

„În același timp, reconfigurăm alte 12 locuri de joacă și le transformăm în spații de agrement și relaxare, pentru că echipamentele din aceste parcuri de joacă prezintă un grad avansat de degradare. În locul lor vom amenaja spații dotate cu mobilier urban modern, precum bănci, pergole, foișoare și mese de șah”, a transmis edilul.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Distribuie articolul